PRESENTACIÓ

L'Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet, és una agrupació formada per alumnes de corda i vent dels dos primers cicles de Nivell Mitjà.

Va néixer el 1995 i l'any 2010 vam celebrar el seu XVè Aniversari. El règim de treball és l'assaig setmanal el resultat del qual es mostra en els concerts trimestrals a l'Auditori de Can Roig.

L'orquestra dóna amb freqüència als seus membres l'oportunitat de tocar com a solistes.


A més dels concerts a l'escola, sovint es prodiga fora del municipi. Fins ara ha realitzat concerts a Catalunya, Aragó, França i Alemanya.

L'orquestra està oberta a acollir alumnes que no siguin de l'escola però que mostrin l'interès i el nivell adequats.

divendres, 11 de setembre de 2009

ENLLAÇOS

El blog es va actualitzant i completant. Des del primer dia ha canviat molt, sobretot pel que fa al disseny. També s'hi han afegit nous continguts, els enllaços. Els trobareu al capdavall de la pàgina.
Com a primera selecció, hi trobareu el següent:

- la revista de l'escola, no podia faltar-hi
- la web de l'Escola de Kirchheim (si entreu a GALERIE, hi podreu veure les fotos de la nostra estada)
- la pàgina personal de Johannes Stortz, el director de l'Orquestra de Kirchheim. Aquí hi podreu trobar informació sobre les activitats de seva Orquestra.
- concerts a internet. Interessant pàgina per a veure i escoltar concerts importants.
- Luck's Music Library és una de les botigues virtuals més importants de partitures. Algunes de les obres que toquem a l'Orquestra surten d'aquesta web.
- una pàgina des d'on podeu baixar partitures gratis.
- un parell de pàgines sobre pedagogia