PRESENTACIÓ

L'Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet, és una agrupació formada per alumnes de corda i vent dels dos primers cicles de Nivell Mitjà.

Va néixer el 1995 i l'any 2010 vam celebrar el seu XVè Aniversari. El règim de treball és l'assaig setmanal el resultat del qual es mostra en els concerts trimestrals a l'Auditori de Can Roig.

L'orquestra dóna amb freqüència als seus membres l'oportunitat de tocar com a solistes.


A més dels concerts a l'escola, sovint es prodiga fora del municipi. Fins ara ha realitzat concerts a Catalunya, Aragó, França i Alemanya.

L'orquestra està oberta a acollir alumnes que no siguin de l'escola però que mostrin l'interès i el nivell adequats.

diumenge, 6 de setembre de 2009

PRESENTACIÓ

Benvinguts al blog de l'Orquestra de l'Escola.
L'Orquestra de l'Escola Municipal "Can Roig i Torres" de Santa Coloma de Gramenet, és un grup estable que aquest any compleix els 15 anys d'existència (1994-2009). Està formada per alumnes de Nivell Mitjà, bàsicament de corda, amb la col·laboració esporàdica dels instruments de vent.
Aquest blog té l'objectiu de ser un canal més de comunicació vers els alumnes, les seves famílies i el professorat. Quan es posi en funcionament la pàgina web de l'Escola, el blog en serà un enllaç o bé passarem a tenir una secció pròpia.

Cap comentari: